יום רביעי, 9 במאי 2018

אסם פלוס 50% יותר חלבון



פסטה, פתיתים בכל בית אם נחפש נמצא במזווה מבחר גדול.
אצלנו כל שבוע אנחנו מכינים פעם פסטה, פעם פתיתים ועוד סוגים שונים של תוספות כל פעם מגוונים בטעמים ומטעמים שונים, אם זה בבישול כתוספת או אפייה כפשטידה.

אסם משיקה מוצרים חדשים בסדרת מוצרי "אסם פלוס": פסטה פנה, ספגטי ופתיתים המכילים 50% יותר חלבון
   


הסדרה מעשירה בחלבון איכותי מבלי לפגוע בטעם ובמרקם של המוצרים המקוריים, המוכרים בכל בית בישראל.

המוצרים טעימים ואיכותיים בעלי תרומה תזונתית ייחודית המועשרים בקמח מלא, סיבי שיבולת שועל, ירקות וכעת גם בתוספת חלבון.
המורכבים משילוב של דגן (חיטה) וקטנייה (אפונה), המהווה חלבון איכותי יותר מאשר חלבון שמקורו בחיטה בלבד. 

סדרת "אסם פלוס" 




מאפשרת להוסיף ערכים תזונתיים טובים לארוחה מבלי להתפשר על הטעם והמרקם שילדים אוהבים.
סדרת "אסם פלוס" מהווים פתרון אידיאלי למשפחות שרוצות להעשיר את התפריט שלהם בחלבון איכותי, לצרכנים מפחיתי בשר ולאנשים העוסקים בפעילות גופנית ומחפשים מזון עשיר בחלבון.

 כשרות: בד"צ ירושלים העדה החרדית. 

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.  

מתכון לפסטה צינורות עם בצל מטוגן:



מצרכים:

פסטה צינורות פלוס 50% חלבון
מלח פלפל גרוס לפי העין
כף גדושה מרק עוף
שמן כף 
בצל חתוך קצוץ 

אופן הכנה:
להכין את הפסטה צינורות לפי הוראות בשקית
לסנן.
לטגן בצל עם השמן להוסיף את הפסטה, תבלינים לערבב ולטעום.
בתאבון.









אין תגובות: