יום רביעי, 2 באפריל 2014

פשטידת כרישה




חומרים:
2 כרישות חתוכות לקוביות
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
3/4 כוס קמח
כף אבקת מרק בצל
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל לפי העין והטעם
קצת פירורי לחם לתחתית ומעל הפשטידה
אופן ההכנה:
1. מטגנים קלות את הכרישה לריכוך קל. מחכים שיתקרר קלות.
2. לאחר שהתקרר מוסיפים את כל החומרים מערבבים מתקנים תיבול.
3. לוקחים תבנית לפשטידה מורחים את התבנית במרגרינה או שמן כולל
    הדפנות.
4. מפזרים פירורי לחם בתחתית ושמים את המילוי ומפזרים למעלה עוד פירורי
    לחם.
5. שמים בתנור 175 מעלות אפיה.
 מכניסים קיסם כאשר הקיסם יוצא יבש זה מוכן.
טעים קל ולהספיק לאכול לפני שיעלם
מתכון דומה למתכון של חברתי. היא עושה את הפשטידה עם בצל ללא טיגון ישר לתנור עם כל החומרים.

קישור לבלוג שלי בתפוז:http://www.tapuz.co.il/blog/net/userBlog.aspx?FolderName=rohi
הוסף רשומת תגובה