יום שני, 17 באוקטובר 2016

לאוהבי בשר כל ביס תענוג



מי לא מכיר את המסעדה 'רק בשר' - גן עדן לקרניברים שבינינו כמו השם כך המסעדה גן עדן של מבחר רב של נתחי בשר, איכותיים, משובחים ומטופלים היטב.
























בעלי ואני העברנו ערב טעים במסעדה ייחודית ושונה מהמסעדות האחרות שהייתי בהן.
שנכנסנו קיבלה אותנו המארחת עם כוס יין אדום.



המסעדה בסגנון אמריקאי הכל עשוי מעץ כהה ושילוב אגוז , אוירה אינטימית עם אורות המומים .








התיישבנו בשולחן ועל כל שולחן דולק נר לאווירה טובה ונעימה




ניגשה אלינו המלצרית עם תפריט מנה ראשונה:
מהתפריט הזמנו:

לחם הבית-
מחיר 18 ש"ח

 

קרפצ'יו בקר -





קרפצ'יו בקר בתפרחת עלים ופרמז'ן רג'אנו
מחיר המנה 36 ש"ח





לקחנו פטריות מוקפצות-




פטריות מוקפצות ברוטב סויה, צ'ילי, ג'ינג'ר, סילאן ואגוזי מלך.
מחיר המנה 32 ש"ח








לאחר סיום מנות הפתיחה ניגשה אלינו המלצרית והזמינו אותנו לגשת למעדניית הקצבייה.



מסעדת רק בשר מאפשרת ללקוחותיה בחירת נתחים מתוך תפריט בשרים עשיר ניתן למצוא כ-27 נתחים שונים של בשר ישירות מהקצבייה ישירות לצלחת.






הקצב המקצועי נתן לנו את כל תשומת ליבו והסביר לנו על הנתחים ועזר לנו בבחירת הנתח, המשקל ויעוץ רמת עשייתו ותמחורם נעשה לפי 100 גרם.
החלטנו לנסות מספר נתחים כולל נתח אנטריקוט חדש.

מסעדת רק בשר משיקה שני נתחי אנטריקוט חדשים:
'אנטריקוט קובה ביף -
נתח בקר מזן טז'ימה אישי של בקר איוגיו אשר מגדלים במחוז יוגו ביפן.
הפרות מקבלות תנאים מיוחדים - עיסויים, השקייה בבירה והשמעת מוזיקה קלאסית.
בעקבות התנאים המיוחדים, נתחי הבשר משובחים ושונים בטעמם מאנטריקוט הרגיל שאנו מכירים.
הבשר רך כמו חמאה, טעמו ייחודי וטעים.
מחירו 80ש"ח ל100 גרם




















הנתח האנטריקוט השני 'טומהוק'-
נתח אנטריקוט הנמצא על עצם ארוכה.
הנתח קרוי על שם הגרזן האינדיאני.
הנתח על העצם בעת צלייתו מקנה טעם רב ומשבח את טעמו של הסטייק.
הנתח הזה הוא היחיד שמגיע במשקל קבוע מראש.
הסטייק מגיע בשני גדלים:
קילו וחצי מחירו 240 ש"ח           ו- מעל קילו וחצי שמחירו 360 ש"ח.




הזמנו במנות העיקריות מספר נתחי בשר שונים, המנות מוגשות לשולחן על גבי גריל קטן אשר שומר על חום הבשר, לצד תפוחי אדמה אפויים.























הידעתם?

הרשת הוקמה בשנת 2008 על ידי דני ברנד- קיבוצניק שחלם את הקונספט כנגד כל עצות המומחים אך עם המון אהבה, מקצועיות וכבוד לבשר.
הרשת מציעה שירותי אטליז המאפשרים קניית בשר מוכן לצלייה לצורך הכנה ביתית. 
לרשת ארבעה סניפים בתל אביב, חיפה וראשון לציון.

תל אביב, רמת החייל- ראול ולנברג 14.
תל אביב, סלמה- דרך סלמה 19.
 ראשון לציון- שמוטקין 10, אזור תעשייה ישן.
חיפה- שדרןת בן גוריון 15, המושבה הגרמנית.

ובטלפון: 1-700-55-00-28

קישור לאתר פייסבוק: https://www.facebook.com/rakbasar



ממליצה בחום להעביר ערב טעים מיוחד





















הוסף רשומת תגובה