רשת תחנות הקפה coffeestation משיקה בימים אלו את סדרת משקאות החורף החדשה,
כמו כן, מגוון קינוחי חורף מקוריים המבוססים כולם על שוט אספרסו.
משקאות החורף החדשים פותחו על ידי מחלקת המו"פ המפתחת על בסיס יומיומי משקאות חדשים.
המשקאות נוצרו מחומרי גלם משובחים בלעדי לרשת cofeestation בכל רחבי העולם.
מוקה, וניל, לאטה, צ'אי ושוקו עם חלב חם מוקצף או עם קצפת במתכון סודי וייחודי של רשת תחנות הקפה.
משקאות הפרי החמים מציעים חווית טעמים מקוריים:
בננה עם וניל ושוקולד לבן, מנגו עם וניל וקינמון ובננה עם שוקו
בננה בלנקו:
מנגו ונילה:
קינוחי החורף מבוססים כולם על שוט אספרסו איכותי בתוספת קרמים בטעמים שונים או שילוב עם קצפת במתכון סודי של הרשת.
אספרסו ביסקוטי:
אספרסו טחינה :
אספרסו שחור - לבן:
אודות cofeestation:
החלה את דרכה בשנת 2012 בסניף הראשון ברח' אבן גבירול בתל אביב על ידי שלושה משוגעי קפה.
אסף רוייך- מומחה בר ואומן לאטה ארט, עומרי שורץ- ממציא המשקאות ומנהל תפעול, ואסף שורץ- מנכ"ל, בעל 11 שנות ניסיון במסעדנות ואחראי על ייבוא חומרי הגלם.
המטרה של הקמת cofeestation לתת מענה לאותם אנשים שקפה איכותי הוא חובה יומית , השקעה אין סופית של מחקר על מנת להביא לשוק את המשקאות המיוחדים והטעימים שעוד לא נראו בישראל וכך נולד הליין של קינוחי אקספרס.
כיום הרשת מונה שישה סניפים בת"א ובמרכז ובקרוב ייפתח סניף חדש בחיפה ועוד 4 סניפים ברחבי ישראל.
אתר: www.coffeestation.co.il
פייסבוק: www.facebook.com/coffeestation.il
אינסטגרם: COFFESTATION_LATTEART
כמו כן, מגוון קינוחי חורף מקוריים המבוססים כולם על שוט אספרסו.
משקאות החורף החדשים פותחו על ידי מחלקת המו"פ המפתחת על בסיס יומיומי משקאות חדשים.
המשקאות נוצרו מחומרי גלם משובחים בלעדי לרשת cofeestation בכל רחבי העולם.
תפריט החורף של
COFFEESTATION מורכב משלוש קטגוריות: משקאות חמים, קינוחי אספרסו
ומשקאות פרי.
המשקאות החמים מבוססים על: מוקה, וניל, לאטה, צ'אי ושוקו עם חלב חם מוקצף או עם קצפת במתכון סודי וייחודי של רשת תחנות הקפה.
משקאות הפרי החמים מציעים חווית טעמים מקוריים:
בננה עם וניל ושוקולד לבן, מנגו עם וניל וקינמון ובננה עם שוקו
בננה בלנקו:
מנגו ונילה:
הקינוחים
המוצעים בסדרה:
אספרסו אגוזי לוז, אספרסו פיסטוקינו, אספרסו ביסקוטי, אספרסו
טחינה,
אספרסו פקאן ואספרסו שחור – לבן.
קינוחי החורף מבוססים כולם על שוט אספרסו איכותי בתוספת קרמים בטעמים שונים או שילוב עם קצפת במתכון סודי של הרשת.
אספרסו ביסקוטי:
אספרסו טחינה :
אספרסו שחור - לבן:
אודות cofeestation:
החלה את דרכה בשנת 2012 בסניף הראשון ברח' אבן גבירול בתל אביב על ידי שלושה משוגעי קפה.
אסף רוייך- מומחה בר ואומן לאטה ארט, עומרי שורץ- ממציא המשקאות ומנהל תפעול, ואסף שורץ- מנכ"ל, בעל 11 שנות ניסיון במסעדנות ואחראי על ייבוא חומרי הגלם.
המטרה של הקמת cofeestation לתת מענה לאותם אנשים שקפה איכותי הוא חובה יומית , השקעה אין סופית של מחקר על מנת להביא לשוק את המשקאות המיוחדים והטעימים שעוד לא נראו בישראל וכך נולד הליין של קינוחי אקספרס.
כיום הרשת מונה שישה סניפים בת"א ובמרכז ובקרוב ייפתח סניף חדש בחיפה ועוד 4 סניפים ברחבי ישראל.
כתובות הסניפים:
אבן גבירול 152 ת״א
קינג ג׳ורג׳ 4 ת״א
שינקין
6, ת״א
דיזנגוף 121 ת״א
נמל ת״א- האנגר 17, מתחם דיאדה
אחוזה 125 רעננה, (סניף כשר).
אתר: www.coffeestation.co.il
פייסבוק: www.facebook.com/coffeestation.il
אינסטגרם: COFFESTATION_LATTEART
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה